Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

δεν έχουμε να χάσουμε , τίποτα άλλο , εκτός απο τις ...αλυσίδες μας !:

"απολυμένοι, αλλα όχι προσκυνημένοι" !

http://financialcrimesnews.blogspot.com/2011/07/blog-post_15.html-αναδημοσίευση
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Ό,τι και να κάνουν, δεν θα μας νικήσουν


Η εργοδοσία των ΜΜΕ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το πογκρόμ εναντίον των αγωνιστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη, προτού περάσουν δύο μήνες από τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ, απολύθηκε και δεύτερος υποψήφιος για το ΔΣ με το ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή – ο Διονύσης Ελευθεράτος.
 Το δικό του «παράπτωμα» ήταν ότι αρνήθηκε να υπογράψει την μείωση των αποδοχών του κατά 25% (!), την οποία προσπάθησε να επιβάλλει η εργοδοσία της εφημερίδας SportDay.
 Πιθανότατα, δεν θα είναι ο τελευταίος…
Στο ίδιο διάστημα, θύματα της εργοδοτικής μανίας έχουν πέσει πολλοί ακόμη αγωνιστές συνάδελφοι – είτε μέλη και υποψήφιοι άλλων αριστερών παρατάξεων είτε ανένταχτοι. Είναι πλέον προφανές: οι δήμιοι δεν θα σταματήσουν παρά μόνο όταν χυθεί και το τελευταίο αίμα.
Οτιδήποτε κινείται και αντιστέκεται στα σχέδιά τους θέλουν να το τσακίσουν, έτσι ώστε να μπορέσουν να διαπραγματευτούν με τη μέγιστη δυνατή ισχύ τη θέση τους στην επόμενη μέρα.
Ας το καταλάβουν, όμως, καλά.
 Ό,τι και να κάνουν, όσες «επιτυχίες» και αν έχουν βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό των εργαζομένων, εκβιάζοντας και απειλώντας να τους στερήσουν τη ζωή τους, το μέλλον δεν τους ανήκει.
 Η κοινωνική οργή συσσωρεύεται διαρκώς και αργά ή γρήγορα, θα γίνει το ποτάμι που θα τους πνίξει. Αυτά που ήξεραν, πρέπει να τα ξεχάσουν.
 Όταν έρθει η ώρα της κρίσης, κανείς δεν θα υπάρχει κανείς για να διαμεσολαβήσει και να τους σώσει.
Ούτε τα ΜΑΤ, ούτε η κυβέρνηση, ούτε η τρόικα…
Στον πόλεμο δεν κρυφτήκαμε και δεν θα κρυφτούμε.
 Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς. Η συνείδησή μας παραμένει λεύτερη.

15 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
(Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι